Despre noi

Avem deosebita placere de a va aduce la cunostinta serviciile companiei noastre de consultanta in turism, Hotel Deals Consulting.

Echipa de specialisti in domeniu ofera asistenta si consiliere in vederea rezervarii de bilete de avion si cazari oriunde in lume, in serviciu de permanenta 24/24.

Pe langa serviciul efectiv de rezervare bazat pe cererea concreta, compania noastra eficientizeaza costurile firmei oferind solutii optimizate in functie de specificul deplasarii echipei dumneavoastra.

De la servicii de transfer VIP, pana la rezervari in timp real, modificari de bilete de avion sau acces la business lounge, pana la rezervari de sali de conferinta si mese la restaurantele din intreaga lume, echipa Hotel Deals Consulting ofera servicii corporate la cel mai inalt nivel.

Pentru angajatii companiei dumneavoastra am dezvoltat o divizie de pachete de vacanta la preturi speciale, cu discount-uri semnificative de pana la 40%, si posibilitatea platii in rate sau prin tichete de vacanta oferite de companie.

Externalizarea serviciului de turism catre o companie al carei specific este exact acest lucru reprezinta un plus real pentru firma dumneavoastra, timpul si atentia dedicata reprezentand garantia unei colaborari durabile si eficiente.

Serviciul corporate de asistenta in turism al Hotel Deals Consulting implica:

–  rezervari bilete de avion

–  rezervari camere de hotel

–  rezervari transferuri de la aeroport

–  posibilitatea de plata in rate

–  serviciu de asistenta 24/24

–  acceptarea de tichete de vacanta

–  organizare de team-bulding-uri

–  organizare de evenimente

–  asistenta creare depasari interne-externe

–  asigurari de calatorie

–  seminarii si training-uri

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde cu rapiditate si eficienta oricaror cereri venite din partea companiei pe care o reprezentati.