Despre Noi

Cine Suntem?

Combinand profesionalismul si entuziasmul nostru cu anii nostri de experienta, suntem pregatiti la nivelul standardelor internationale de calitate pe care le aplicam pentru fiecare vacanta sau eveniment corporate, indiferent de buget sau destinatie, deoarece ne dorim ca fiecare client sa aiba parte de o experienta cu adevarat memorabila.
Planificand si organizand vacantele dumneavoastra, propunem idei inovatoare si servicii de calitate, care sa micsoreze timpul pe care il alocati cautarii.
Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta de specialitate dedicata, in functie de nevoi si exigente atat inainte de achizitia pachetelor si serviciilor turistice, dar si de asistenta pe parcursul sejururilor sau evenimentelor organizate de agentia noastra.

Echipa HotelDeals

Cu ce ne ocupam?

Echipa de specialisti in domeniu ofera asistenta si consiliere in vederea rezervarii biletelor de avion si cazari oriunde in lume, in serviciu de permanenta 24/24.
Serviciul corporate de asistenta in turism al Hotel Deals Consulting implica servicii precum rezervari bilete de avion, rezervari camere de hotel, rezervari transferuri de la aeroport, posibilitatea de plata in rate, serviciu de asistenta 24/24, acceptarea de tichete de vacanta, organizare de team-bulding-uri, organizare de evenimente, asistenta creare deplasari interne-externe, asigurari de calatorie, seminarii si training-uri.
Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde cu rapiditate si eficienta oricaror cereri venite din partea companiei pe care o reprezentati.

Misiunea Hotel Deals este aceea de a deveni consultantul dumneavoastra de calatorie! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!

Vrei sa stii mai multe?

Afla cum te putem ajuta bazat pe nevoile tale cerand o oferta personalizata!

Contacteaza-ne!