Prelucrarea datelor cu caracter personal

Stimata Doamna, Stimate Domn,

Agentia Hotel Deals Consulting, in conformitate cu standardele inalte cu care v-a obisnuit si dorind sa sprijine confidentialitatea datelor dvs. personale, administreaza toate informatiile personale furnizate in timpul studierii de catre dvs. a paginilor web www.hoteldeals.ro, respecta intimitatea dvs. si se angajeaza sa va protejeze datele personale. Aceasta notificare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumita in continuare “Notificare”) are rolul de a va oferi informatii relevante cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale atunci cand vizitati site-ul nostru sau cand ne furnizati, prin orice alta modalitate datele dvs. personale (cum ar fi: telefonul, email, cv), atunci cand achizitionati servicii turistice, atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru, cand participati la o calatorie sau cand cereti o oferta de la noi etc.

In data de 25 mai 2018,  a devenit direct aplicabil, si in Romania, Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul„).

Scopul principal al Regulamentului este cresterea nivelului de protectie a datelor personale (ale persoanelor fizice) si crearea unui climat de incredere, care sa permita fiecarei persoane (fizice) sa detina si sa exercite controlul efectiv, direct si prompt asupra prelucrarii propriilor date cu caracter personal.

Astfel, va aducem la cunostinta, despre cum va protejam datele dvs. personale, respectiv, despre cum ne insusim, aplicam si respectam prevederile Regulamentului, in aceasta privinta.

Acest site este destinat numai persoanelor majore si singurele situatii in care colectam date referitoare la copii sunt cele in care rezervati oferte turistice si pentru copii dvs.

 

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este Hotel Deals Consulting S.R.L. si este responsabil de datele dvs. personale (denumita in continuare “HotelDeals”, “noi” sau “nostru” in aceasta Notificare).

Operatorul datelor dvs. personale si datele de contact

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este Hotel Deals Consulting S.R.L. ,cu sediul în Municipiul Slatina, B-dul Alexandru Ioan Cuza, biroul nr. 3, Bloc S6, Etaj P., Judet Olt, tel: e-mail: office@hoteldeals.ro,, Cod de Înregistrare Fiscala RO28328831, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J28/236/2011, cu punctul de lucru in Bucuresti, strada Baba Novac, Nr. 19 A, sc. 1, Camera 1, sector 3, (denumita in continuare “Hotel Deals”, “noi” sau “nostru” in aceasta Notificare).

Email: office@hoteldeals.ro

Adresa de corespondenta: Bucuresti, strada Baba Novac, Nr. 19 A, sc. 1, Camera 1, sector 3, Romania

Este important ca datele personale pe care le detinem sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne informati daca oricare dintre detaliile pe care ni le furnizati ar trebui sa se schimbe, in timpul relatiei cu noi.

 

Datele personale prelucrate

Potrivit legislatiei in vigoare, “datele cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Cand accesati site-ul nostru sau comunicati cu noi sau prestam servicii turiste sau orice alt tip de servicii pentru dvs., este posibil sa prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
Date de contact si/sau identificare, incluzand: nume si prenume, numar de telefon, e-mail, datele demografice, de localizare sau orice (alte) date personale pe care le colectam direct de la clienti sau din alte surse (controlabile sau verificabile), atunci cand deveniti clientul nostru sau cand folositi serviciile noastre.

Date folosite in scop de reclama, marketing si publicitate, incluzand: nume, prenume, imagine, voce, feedback transmis, ID (username/numele folosit pe reteaua sociala) si imagini cont retele sociale (in cazul ID-ului si imaginilor publicate pe conturie de retele sociale, Hotel Deals va mentiona prezenta persoanei respective in pozele si clipurile video publicate pe conturile retelelor sociale sau pe site-urile apartinand Hotel Deals).
Colectam si procesam datele de mai sus numai in cazul in care este strict necesar pentru a furniza serviciile turistice pe care l-ati achizitionat. In plus, vom colecta si procesa categoriile speciale de date personale speciale mentionate mai sus, numai in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dvs. explicit in acest sens.

 

Sursa datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal pot fi obtinute din urmatoarele surse:

Formular de contact
Cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam: nume, prenume, e-mail, numar de telefon. De asemenea, colectam orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de contact in campul observatii.
Daca nu furnizati informatiile cerute de formularul de contact, nu il veti putea trimite si nu vom primi solicitarea dvs, prin urmare nu vom putea raspunde.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru.

Telefon
Cand ne contactati prin telefon, colectam numarul dvs. de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).

Posta
Daca ne contactati prin posta, vom colecta toate informatiile pe care ni le furnizati in orice comunicari postale pe care ni le trimiteti.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).

Informatiile pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-ul nostru
Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in ​​conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare ale informatiilor dvs.

Newsletter

Atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii despre promotii, evenimente sau concursuri de la noi prin formularele de abonare sau din orice alt formular in baza caruia va puteti exprima consimtamantul pentru a va inscrie in baza de date colectam nume, prenume, e-mail.
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamantul: va dati consimtamantul pentru a primi newsletter-ul nostru, inscriindu-va pentru a-l primi, utilizand pasii descrisi mai sus.

Scopurile in care prelucram datele personale

Prelucram datele personale, doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza servicii turistice personalizate (cu titlu de ex., transport, servicii de cazare si masa, asigurari medicale, alte servicii conexe,), intre care se numara si acelea de a primi de la noi oferte Last Minute si promotii turistice, de a va permite sa fiti la current, tot timpul, cu noutatile si noile destinatii turistice, respectiv, de a descoperi destinatii noi si incitante si de a va oferi recomandari si ponturi de locuri in care sa va petreceti vacanta sau timpul liber.

Pe de alta parte, mai prelucram datele dvs. personale, si pentru a va oferi, la cerere, asistenta cu privire la incheierea unei asigurari de calatorie (daca este cazul), in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim si, nu in ultima instanta, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatile de spalare a banilor, etc.

Prelucrarea datelor dvs. personale se intemeiaza intotdeauna, fie pe executarea contractelor incheiate de clientii nostril (persoane fizice), cu Hotel Deals S.R.L., fie pe necesitatea de a respecta o obligatie legala imperativa, ori pe interesul nostru legitim sau un interes public major (cum ar fi, apărarea națională, ordinea publică sau siguranța națională), fie, dupa caz, pe consimtamantul dvs., daca v-ati manifestat optiunea expresa in acest sens.

Administrarea acordurilor exprimate de clienti. Posibilitarea schimbarii optiunilor

Pentru fi in masura sa va oferim servicii personalizate si cat mai apropiate de interesele dvs., prelucram, de regula, date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dvs., inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventia umana. Pentru acest tip de prelucrare, inclusiv in ce priveste comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile dvs.

Ca sa va asiguram un acces simplu, direct si facil, va rugam tineti cont de faptul ca aveti posibilitatea sa verificati si sa modificati oricand acordurile pe care vi le-ati exprimat, pana in prezent, in relatia cu noi, fie accesand site-ul nostru la https://www.hoteldeals.ro/, fie trimitand o solicitare la adresa: office@hoteldeals.ro, fie solicitand acest lucru, in scris, direct, la sediile oricareia din agentiile noastre, prin completarea, semnarea si depunerea unui formular special dedicate de verificare a situatiei – la zi – a acordurilor exprimate de dvs., cu privire la o anumita/-ite             chestiune/-uni determinate.

Destinatarii comunicarilor noastre. Transferul de date catre operatori si destinatari, din Romania si din strainatate
In vederea prestarii de servicii cat mai competitive catre clientii nostri, pentru a executa tranzactiile pe care dvs. le initiati, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime, va informam ca este posibil sa transmitem datele dvs. personale, dupa caz, catre autoritati publice, organe judiciare, consultanti externi, societati de asigurare, parteneri contractuali organizatori, alte societati de turism, alte entitati din Hotel Deals S.R.L., imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei, ori din Uniunea Europena/Spatiul Economic European ori din afara acestora.

Cu toate acestea, in momentul si cu ocazia transmiterii/ transferului datelor dvs. personale, ne asiguram, intotdeauna si in mod permanent, ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dvs. personale de catre respectivii destinatari enumerati mai sus (spre exemplu, prin instituirea si agreerea unor clauze contractuale standard, implementarea si existenta unor reguli corporatiste obligatorii – corporate binding rules etc).

Prelucrarea securizata a datelor personale
Va informam ca datele dvs. personale vor fi prelucrate de catre societate, cu respectarea tuturor drepturilor persoanelor vizate, precum si prin aplicarea unor masuri tehnice si organizatorice imediate, complete si adecvate, pentru protejarea acestora impotriva accesului ilicit sau neautorizat.

Asemenea masuri pot consta, dar fara a se limita la, limitarea accesului (tertilor) la datele personale prelucrate, criptarea sau anonimizarea datelor, stocarea si/ sau arhivarea acestora, in medii securizate etc.

Perioada de prelucrare (si stocare) a datelor personale
Datele dvs. personale sunt prelucrate, pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile legale privind arhivarea.

Drepturile clientilor si modalitatile de exercitare a acestora
Pe langa drepturile dvs. existente (de care deja beneficiati in baza Constitutiei Romaniei si a legislatiei subsecvente), va informa ca, de la data aplicarii Regulamentului, beneficiati de drepturi specifice suplimentare, in ce priveste protectia datelor cu caracter personal, asa cum sunt acestea enumerate mai jos:

1) Dreptul la informare– puteti solicita informatii, privind activitatile noastre de prelucrare a datelor dvs. personale
Acest drept include urmatoarele:

(a) dreptul de acces la datele prelucrate;
(b) dreptul de a fi informati cu privire la:
(i) scopurile prelucrarii,
(ii) categoriile de date personale prelucrate,
(iii) persoanele fizice vizate,
(iv) destinatarii sau categoriile de destinatari,
(v) perioada de stocare preconizata sau fixa,
(vi) sursa acestor date, precum si, acolo unde este cazul,
(vii) existenta unui proces de prelucrare si decizional automat;
2) Dreptul la rectificarea datelor– va puteti rectifica sau modifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
3) Dreptul la stergerea datelor(„dreptul de a fi uitat„) – puteti solicita si obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora de catre noi nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
4) Dreptul la restrictionarea prelucrarii– ne puteti solicita restrictionarea prelucrarii, in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
5) Dreptul de opozitie(la prelucrarea datelor) – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
6) Dreptul la portabilitatea datelor– puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care sa poate fi citit, in mod automat, sau ne puteti solicita ca respectivele date sa i le transmitem unui alt operator;
7) Dreptul de a depune plangere– puteti depune plangere, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la modalitatea noastra de prelucrare a datelor dvs. personale;
8) Dreptul de retragere a consimtamantului– in cazurile in care prelucrarea noastra se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage, oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte, doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Precizam ca in cazul exercitarii dreptului de retragere a consimtamantului (in cazul in care prelucrarea noastre se intemeiaza pe consimtamantul dvs.), vom opera imediat in sistemele noastre optiunea dvs. (de retragere a consimtamantului), insa, din motive tehnice si operationale, retragerea consimtamantului isi va produce efectele, in termen de maximum 3 zile de la data primirii cererii dvs. de retragere.

9) Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: ne puteti cere si obtine interventia umana, cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si ne puteti contesta decizia.
Va puteti exercita, foarte usor si facil, oricare din aceste drepturi (in mod individual sau cumulat, de la caz la caz), prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Bucuresti, Str. Baba Novac, nr. 19A, etaj 1, Camera 1, sector 3, sau prin e-mail, la adresa: office@hoteldeals.ro, ori telefonic la numarul: 031 436 45 99

In plus, am numit un Responsabil cu Protectia Datelor pe care il puteti contacta prin e-mail, la adresa: office@hoteldeals.ro, ori telefonic la numarul: 031 436 45 99, daca aveti orice nelamuriri, intrebari sau solicitari, cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale.

De asemenea, ne puteti suna oricand si puteti cere mai multe detalii, utilizand oricare dintre datele de contact mentionate mai sus.

In acest mod, ne asiguram ca toate documentele, politicile si procedurile noastre interne (intre care se numara si cele enumerate in paragraful precedent) – care fac parte din parte din regulile noastre corporatiste obligatorii – in engleza, “corporate binding rules” – respecta, intru-totul, dispozitiile Regulamentului, oferindu-va, in acest mod, posibilitatea reala si efectiva de a fi permanent informati, la zi si in mod adecvat si de a a va putea alege vacanta perfecta.